sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața la pescuit

Un bucureștean în vârstă de 41 de ani a fost găsit decedat în apropierea unui lac din Caracal. Acesta venise la pescuit în a doua zi de Paște.

Când a vrut să arunce undița de carbon în apă, s-ar fi format un arc electric, iar bărbatul s-a electrocutat, potrivit evenimentdeolt.ro. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a suferit arsuri pe mai bine de 95% din suprafața corporală.

„Luni dimineață (3 mai – a doua zi de Paște n.r.), un pescar s-a electrocutat mortal în zona Caracal. Pe la 07:20 s-a dus la pescuit și a murit acolo, a dat cu undița, una cu carbon, și s-a format un arc electric, fiind în zonă fire de înaltă tensiune. Avea 41 de ani. Era carbonizat peste 95% din corp, fiind constatat decesul”, a spus medicul Dragoș Toader, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Forțele de ordine oltene continuă cercetările pentru a stabili cele întâmplate.

„La data de 3 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, s-ar fi electrocutat în timp ce se afla la pescuit pe marginea unui lac din apropierea municipiului Caracal. Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi pescuit cu o undiță din carbon sub cablurile de înaltă tensiune și în urma producerii unui arc electric s-ar fi electrocutat. Din păcate, acesta a decedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă. Polițiștii din cadrul Poliției Caracal continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Politica