joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Adolescent, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Slatina a ajuns după gratii după ce a fost prins că făcea trafic cu droguri de mare risc.

Polițiștii olteni au pus în executare mandatul său de arestare în acest weekend.  Adolescentul a fost adus la Penitenciarul din Craiova, unde își va petrece următorii trei ani.

„La data de 30 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus n executare un mandatul de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 21 ani, din municipiul Slatina, condamnat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în minivacanța de Paște, forțele de ordine au aplicat 711 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 250.000 lei. De asemenea, în urma activităților  întreprinse de polițiștii rutieri, au fost reținute 66 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și cei din celelalte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt au luat măsurile necesare pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și rutiere. În același timp, polițiștii au urmărit respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

Politica