joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O familie din Craiova a rămas blocată în zăpadă în noaptea de Înviere, în zona Vârfului Arcanu

O familie din Craiova a rămas blocată în zăpadă în noaptea de Înviere, în zona Vârfului Arcanu, la limită între judeţele Gorj şi Hunedoara.

“Jandarmii montani din Runcu au fost sesizaţi în mod direct de o familie formată din trei persoane adulte despre faptul că pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între judeţele Gorj şi Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren”, a informat Jandarmeria Română.

Jandarmii din Runcu s-au deplasat în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit, iar turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune, unde s-au cazat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Intervenţia a durat aproximativ patru ore, între orele 20:30 – 00:00, iar turiştii din Craiova au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere, precizează sursa citată.

Jandarmii montani le recomandă turiştilor ca, înainte de a pleca la drum, să verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă.

Sursă Foto: Jandarmeria Română

Politica