vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 29 aprilie 2021. Leii se implică în mai multe proiecte

Berbec

Nu vei avea o zi prea bună, din cauza unor probleme de sănătate care îți dau bătăi de cap de ceva vreme. Ai crezut că totul se va rezolva de la sine și nu ai luat absolut nicio măsură în această privință. Acest lucru a agravat situația și te face să te simți moleșită și incapabilă de a-ți duce la bun sfârșit activitățile zilnice.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Urmează niște cursuri de autocunoaștere pentru a rezolva problemele care îți dau bătăi de cap în ultimul timp. Ai impresia că te-ai schimbat și nu îți place deloc ceea ce ai devenit, iar asta te demoralizează și te face să te închizi în tine însăți. Corectează din timp ceea ce nu îți place și studiază tot ceea ce poți pentru a ajunge la rezultatul dorit, într-un timp cât mai scurt.

Gemeni

Acordă-le prietenilor tăi mai multă atenție și nu îi mai ignora, chiar dacă uneori ai foarte multe lucruri de făcut și ai mereu impresia că nu ai timp. Chiar dacă în acest moment nu îți dai seama, ai mare nevoie să fii înconjurată de persoane dragi, capabile să te facă fericită și să îți transmită o stare de bine ce te va ajuta să treci cu brio peste toate momentele mai puțin plăcute din viața ta.

Rac

Ar trebui să conștientizezi faptul că trebuie să faci doar ceea ce îți place, chiar dacă la început nu vei câștiga nimic și vei avea impresia că stagnezi din punct de vedere, profesional. În momentul în care vei fi mai sigură pe tine însăți, vei realiza faptul că în viață poți fi fericită doar dacă faci ceea ce îți place cu adevărat. Cu timpul, vei ajunge să câștigi din activitatea care în acest moment reprezintă doar un hobby.

Leu

Implică-te în mai multe proiecte și uită pentru o perioadă de timpul liber. Chiar dacă ritmul tău de viață va fi mult mai alert și vei simți că nu mai ai timp de tine însăți și de micile activități care te făceau fericită, vei realiza cu timpul că beneficiile vor fi mult mai mari și că vei ajunge să fii mult mai mândră de rezultatele tale.

Fecioară

Vei avea o ședință importantă, iar din acest motiv vei fi extrem de emoționată. Nu vei putea să te controlezi, iar asta îți va da și mai multe bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci pentru a ieși din această stare este să discuți cu cei din jurul tău cu privire la această problemă și să își faci un plan după care ți-ai dori să decurgă întâlnirea.

Balanță

Astăzi, relația ta va fi pusă la încercare și de aceea ar trebui să ai mare grijă la modul în care te comporți cu partenerul de viață și la ceea ce îi spui în lungile discuții pe care le veți avea pe durata întregii zile. Nu merită să stricați totul doar din cauza unei zile mai puțin bine și de aceea trebuie să te controlezi și să fii extrem de atentă la toate amănuntele.

Scorpion

Garderoba ta are nevoie de unele îmbunătățiri și de aceea astăzi ar fi ziua potrivită în care să faci un plan pe care să îl urmezi în acest sens. Fă-ți ordine în dulap și donează tot ceea ce nu ai mai purtat de mai mult de un an. Acesta este primul pas în care faci loc pentru piesele vestimentare ce vor urma să vină. Fă o listă cu tot ceea ce vrei să achiziționezi și nu cumpăra și alte lucruri de care nu ai nevoie.

Săgetător

Schimbă-ți stilul de viață și vei ajunge să te simți mult mai bine. Vei avea în permanență o stare de bine care te va ajuta să faci absolut tot ce îți propui. De mult timp îți dorești să scapi de obiceiurile alimentare nesănătoase însă îți este foarte greu, deoarece te-ai obișnuit să lenevești și să comanzi mâncare de la fast-food aproape în fiecare zi.

Capricorn

vei fi pusă la încercare și de aceea trebuie să ai mare grijă la tot ceea ce faci și spui. Nu lăsa absolut nimic să îți strice buna dispoziție și, chiar dacă ceva nu îți va conveni, încearcă să rămâi calmă și să nu reacționezi fără să gândești. Cu cât vei fi mai liniștită și mai rațională, cu atât vei trece mai bine peste această zi. 

Vărsător

Astăzi, ar trebui să îți acorzi mai multă atenție și să faci doar ceea ce te face fericită. Nu te mai gândi la ceea ce cred cei din jurul tău sau la ceea ce vor spune atunci când nu îi vei asculta, deoarece este important doar ceea ce te face pe tine cu adevărat fericită. Urmează-ți visurile și nu lăsa nimic să îți stea în cale!

Pești

Ar fi cazul să intri în economiile tale și să faci achiziția pe care ți-o dorești de foarte mult timp. Chiar dacă îți este foarte greu să te desparți de o sumă foarte mare de bani atât de repede, ar trebui să faci acest lucru acum, să nu îl mai amâni nicio clipă, deoarece vei ajunge să nu mai realizezi niciodată ceea ce ți-ai propus.

Politica