vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Ouzounidis, gata să bată FCSB

CSU Craiova dă piept cu FCSB, joi seara, de la ora 19:45. Trupa din Bănie are șansa să se apropie de prima poziție, iar unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ce se află sub comanda lui Ouzounidis spune că pentru el nu ar fi acceptabil un egal.
„Orice meci ne poate oferi mai multă încredere şi mai multă speranţă, noi trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm. Nici FCSB nu este în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm de asta. Pentru mine nu ar fi acceptabil un egal cu FCSB, dar nu vreau să fac calcule, ne gândim numai la următorul meci şi la victorie. Jocul echipelor din play-off este diferit, cu cele care joacă mai deschis apar mai multe ocazii de gol. Dacă o echipă se apără, încercăm să-i desfacem, dar sunt ocazii mai puţine. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm toate meciurile până la sfârşit, pentru că este posibil, de ce nu? Avem o perioadă scurtă de timp, în care trebuie să facem mici sacrificii, să ne gândim că ne putem rezolva tot anul şi să ne bucurăm la final”, a declarat Marius Constantin.
Silvian Cristescu crede că gruparea antrenată de Marinos Ouzounidis este favorită în fața elevilor lui Toni Petrea.
„Văd un joc echilibrat. Totuși, cred că Universitatea Craiova este ușor pe val pentru că Știința a câștigat pe terenul CFR-ului, iar ei au pierdut cu Sepsi, dar meciul va fi echilibrat, strâns. Acasă am mai câștigat cu ei, eu cred că pornim favoriți acum, mai ales că jucăm pe „Ion Oblemenco”. La ei chiar nu știu, e un complex. Ați văzut și dumneavoastră la ultimul meci. În mod normal, am avut atâtea situații și am fi putut câștiga la o diferență de două sau trei goluri. Sunt multe echipe din lume care nu bat la alte echipe, nu știu, se poate întâmpla. FCSB are o echipă puternică. S-a văzut acest lucru și în sezonul regulat, a arătat cea mai în formă echipă. Eu cred că balanța înclină undeva la 52-48 în favoarea noastră. Dacă învingem FCSB, eu cred că șansele noastre sar de 30-40 la sută de a câștiga campionatul”, a spus Silvian Cristescu pentru Fanatik.
Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze meciul CSU – FCSB, iar Gigi Becali a reacționat după ce a aflat acest lucru. Patronul de la FCSB ar fi preferat un alt arbitru, dar spune că este conștient de valoarea pe care Kovacs o are.
„Păi, eu nu voiam, dar mă bucur, că are valoare, măcar a dat arbitru cu valoare. El, acum, nu mai poate să greşească, că n-are cum, acum trebuie să demonstreze. Iar valoare are, dacă vrea să demonstreze, demonstrează! Nu că îi mai acord eu o şansă, eu, decât un arbitru care n-are valoare, vreau mai bine unul care are valoare. Dacă greşeşte, ce putem să-i facem… dacă greşeşte înseamnă că nu-i în regulă. Un arbitru care are valoare să greşească de trei, patru ori la rând nu mai e în regulă. Facem rugăciune să nu mai aibă dracii influenţă la el. Facem rugăciune să arbitreze corect. Eu, acum, fac rugăciune: Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Doamne, ajută-l, împrăştie dracii de la el în timpul meciului ca să arbitreze corect!”, a spus Gigi Becali, pentru AS.ro.
După înfrângerea cu Sepsi, FCSB este în continuare liderul Ligii 1, cu 39 de puncte, unul mai mult decât CFR Cluj și cinci în fața celor de la CSU Craiova.

Politica