vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Slatina. Motocicletă, lovită din plin de o mașină

4 persoane au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc, luni seara, la ieșirea din Slatina spre localitatea Milcov.

În urma impactului, o motocicletă a fost lovită de o mașină în care se aflau șoferul și încă trei pasageri. Atât șoferul motocicletei, cât și o femeie aflată în autoturism, au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, patru persoane fiind monitorizate la locul evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul motocicletei, din Slatina, a fost preluat de echipajul SAJ, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și transportat la UPU Slatina.

Echipajului SMURD a preluat și transportat UPU Slatina o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Slatina, pasageră în autoturism, cu plagă superficială în zona gâtului și dureri lombare”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Totodată, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurimile care au dus la producerea accidentului.

„Poliţiştii rutieri s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un autoturism și o motocicletă avariate.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, motociclistul neputând fi testat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii desfășurând activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Foto: gazetanoua.ro

Politica