Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Drakula Park la aeroport

Publicat

pe

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a avut vineri o întâlnire online cu primarul localității Vratsa, Kalin Kamenov, unde s-au purtat discuţii legate de programul Interreg 2021-2027.

„Astăzi, am avut o întrevedere on line cu primarul localității Vratsa, Kalin Kamenov și cu echipele noastre din primării, pe tema accesării de fonduri europene transfrontaliere prin programul Interreg 2021-2027”, a declarat Vasilescu pe pagina de facebook.

Printre proiectele discutate în cadrul întrevederii s-a regăsit şi Drakula Park. Parcul de distracţii care trebuia iniţial să fie construit în zona Corniţoiu, se pare că va fi până la urmă construit în zona aeroportului. „Fiecare oraș va construi câte un parc tematic, în cazul Craiovei fiind vorba de Dracula Park. În acest sens, am decis schimbarea amplasamentului, din zona Cornițoiu într-o zonă mai extinsă și cu potențial de asigurare a fluxului de turiști mai mare, situată în apropierea aeroportului Craiova”, a mai spus Primarul Craiovei.

În zona din Corniţoiu, destinată construirii Drakula Park, edilul a menţionat că va fi construit un parc destinat relaxării pentru locuitorii din zonă. „Tot astăzi am vizitat parcul Cornițoiu, situat în fața Casei Tineretului, acolo unde am casetat, în urmă cu câțiva ani, canalul colector, unde urmează să amenajăm un parc destinat petrecerii timpului liber de către locuitorii din zonă, ca urmare a schimbării amplasamentului pentru Dracula Park”, a mai menţionat Vasilescu.

Pe lângă proiectul care vizează parcul de distracţii, în cadrul întrevederii de vineri, au mai fost aduse în discuţie şi alte proiecte, printre care: „Construirea Fan Zone, cu restaurante, hoteluri și o piațetă pentru întâlnirile suporterilor, pe vechiul amplasament al Pieței Vechi, Vratsa urmând să amenajeze ceva similar; Piste de biciclete în ambele orașe; Amenajarea unei străzi smart în fiecare dintre orașe”,conform aceleiaşi postări pe pagina de facebook a primarului Craiovei.

Sursa foto: Facebook

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.