vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Descinderi la Primăria Gostavățu

Mai mulți angajați ai Primăriei Gostavățu, Olt, sunt suspecți de delapidare și abuz în serviciu. În acest sens, polițiștii au efectuat, marți, 3 percheziții la sediul instituției publice, dar și la locuințele funcținarilor.

Din primele cercetări ale polițiștilor, aceștia ar fi închiriat la negru săli de evenimente din localitate sau ar fi stabilit un preț mai mic pentru închiriere.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare şi abuz în serviciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări a reieșit faptul că, funcţionari din cadrul autorităţii publice locale ar fi încasat sume de bani pentru închirierea sălilor de evenimente de pe raza localităţii fără a emite chitanţe fiscale sau ar fi încasat sume mai mici decât cele stabilite prin Hotărârile Consiliului Local.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, două persoane fiind conduse la sediul poliției în baza unor mandate de aducere pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Olt.

Politica