Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Sfârșit tragic pentru un oltean. A murit în urma unei bătăi

Publicat

pe

Un bărbat de 49 de ani din comuna olteană Vâlcele s-a stins din viață, marți, după o bătaie crâncenă cu vecinii săi.

Conflictul dintre ei ar fi fost generat de niște probleme mai vechi, la care s-au adăugat și consumul de alcool. Bărbații s-ar fi luat la trântă, apelând la obiecte contondente pentru a se apăra.

În cele din urmă, unul dintre ei a ajuns la Spitalul din Craiova unde, din nefericire, a decedat.

„La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – Secţia 4 Poliţie Rurală Coteana, au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112  cu privire la faptul că pe raza comunei Vâlcele este un conflict în desfăşurare.

La faţa locului au fost identificate patru persoane, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 56 de ani şi un minor de 17 ani, bănuiţi că s-ar fi lovit reciproc, unul dintre bărbaţi folosind un ciocan.

În urma loviturilor aplicate, cei trei bărbaţi au necesitat îngrijiri medicale, un bărbat în vârstă de 49 de ani fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat în cursul zilei de 20 aprilie”, potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, cauza fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Continue Reading