joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova amendează cetățenii care aruncă gunoiul în stradă

Municipalitatea craioveană îi sancționează pe toți cei care nu respectă mediul înconjurător și aruncă gunoaiele în plină stradă.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, o craioveancă a fost amendată zilele trecute și obligată să încheie contract cu firma de salubritate din oraș, dată fiind lipsa acestuia.

„Acțiunile de identificare a cetățenilor care aruncă gunoaie pe străzile Craiovei continuă!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma sesizărilor primite de Poliția Locală, dar și cu sprijinul vecinilor din zonă, a fost identificată o femeie din Craiova – Mișu Ionela, în vârstă de 43 ani, care arunca deșeuri pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Aceasta a fost sancționată cu o amendă în valoare de 1000 lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 107/2008 pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, dar și cu o altă amendă de 1000 lei, pentru că nu deținea contract la propria locuință, cu operatorul autorizat.

Persoana în cauză și membrii familiei sale au ridicat gunoiul de pe domeniul public și au primit termen de 48 ore pentru a intra în legalitate și a încheia contract cu operatorul de salubritate din Craiova.

Ne dorim o comunitate curată și mulțumim tuturor craiovenilor care înțeleg să sprijine eforturile municipalității, de menținere a unui mediu sănătos și curat, spre beneficiul nostru, al tuturor”, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova.

Video aici: https://www.facebook.com/PMCraiova/videos/287773196182637

foto: captură video

Politica