vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcenii au sărbătorit 140 de ani de învățământ militar de geniu în România

Prefectul Sebastian Fârtat a participat la ceremonia militară organizată de Centrul de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea. Miercuri a fost ziua dedicată sărbătoririi a 140 de ani de învățământ militar de geniu în România.

Instituția de învățământ militar din Râmnicu Vâlcea continuă tradiția formării de specialiști în domeniul armei geniu inițiată de Școala Specială de Artilerie și Geniu – prima instituție de învățământ militar de geniu din România, înființată la data de 7 aprilie 1881 prin Înalt Decret al regelului Carol I.

La eveniment au participat mai multe persoane, pe lângă prefectul Sebastian Fârtat, dar reprezentanții Prefecuturii susțin că au fost respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, date fiind măsurile de protecție sanitară impuse de pandemia de COVID-19. A avut loc și o vizită la instituția de învățământ, precum și prezentarea activităților care se desfășoară în cadrul acesteia”, informează Prefectura Vâlcea.

Politica