joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reabilitare pe Ispirescu. Constructorul reface lucrarea

Primăria Craiova anunță că a refuzat recepția lucrărilor de reparații realizate pe strada Petre Ispirescu din oraș și că a cerut constructorului să refacă lucrarea, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta după ce, spun reprezentanții Primăriei, în urma verificărilor făcute pe șantier, s-au găsit mai multe neconformități legate de așternerea asfaltului pe o parte din trotuar.
“Nu vom mai tolera lucrări făcute de mântuială pe niciun șantier din municipiu. Pe strada Petre Ispirescu am constatat că asfaltul nu a fost bine pus peste tot și am dispus imediat desfacerea acestuia și refacerea lucrărilor, pe cheltuiala constructorului. Ne cerem scuze locuitorilor din zonă că va trebui să mai suporte puțin disconfortul creat de un șantier în lucru, dar având în vedere că în acea zonă nu s-au mai făcut demult reparații, ne dorim ca la final să fie totul cum trebuie și de calitate.
De altfel, odată cu asfaltarea străzii Petre Ispirescu s-a intervenit, în ultimele săptămâni, inclusiv în subteran. A fost schimbată întreaga infrastructură de apă de pe această stradă, din fondurile proprii ale Companiei de Apă Oltenia. Mai precis, au fost anulate vechile branșamente și conducta veche lungă de 444 metri liniari de pe partea carosabilă și au fost montate conducte noi, pe toată strada. Întreaga rețea a fost mutată pe sub trotuar, ca să nu mai spargă nimeni asfaltul străzii în eventualitatea apariției unor noi consumatori sau a altor intervenții. De asemenea, s-au înlocuit cele 40 de branșamente existente și s-au executat și branșamente pentru utilizatori noi”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Craiova, la finalizarea lucrărilor de reabilitare de pe strada Petre Ispirescu, „se va pune în aplicare hotărârea Comisiei de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale cu privire la amenajarea de locuri pentru stationarea autovehiculelor pe o parte a străzii. Astfel, pe trotuarul aferent celeilalte părți a străzii se vor monta stâlpi pentru a împiedica parcarea neregulamentară a vehiculelor pe trotuar”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica