sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minorul din Bîrză căutat de poliție, găsit în casa unei femei

Update/Adolescentul de 15 ani din comuna Bîrza, căutat de aproape două zile de forțele de ordine, a fost găsit.

În urma căutărilor extinse ale polițiștilor și jandarmilor, băiatul a fost depistat în casa unei femei din localitate, la care obișnuia să meargă să muncească.

Tânărul a declarat însă poliției că nu vrea să se întoarcă acasă, fiind terorizat psihic de părinți. El a cerut să fie preluat și plasat într-un centru al Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Olt, iar mai apoi să fie dus la femeia la care a fost găsit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–-

Polițiștii olteni sunt în căutarea unui adolescent în vârstă de 15 ani, din localitatea Bîrza.

Acesta ar fi plecat miercuri dimineața de acasă, fără să anunțe, și nu a mai revenit.

„Din primele verificări se pare că minorul Lincă Nicușor Laurențiu ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 7 aprilie a.c., fără a-și anunța părinții în prealabil.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari.

Minorul are 1,5 metri înălțime, o greutate de aproximativ 45 kg, păr închis la culoare, tuns scurt și ten măsliniu.

La data plecării de la domiciliu acesta purta o pereche de pantaloni cu imprimeu camuflaj și geacă verde cu glugă”, conform reprezentanților IPJ Olt.

Forțele de ordine, alături de voluntari din localitatea, l-au căutat pe băiat pe tot parcursul zilei de ieri, însă fără niciun rezultat. Căutările continuă astăzi, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, fiind așteptați și colegi de la ISU Olt.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Politica