joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, demarată la Rovinari

Gorjenii din Rovinari au început o campanie de sterilizare a animalelor din gospodării, dar și a celor fără stăpân. Este vorba atât despre câinii, cât și despre pisicile ce nu se află în grija cuiva, dar și despre animalele cetățenilor ce vor să le sterilizeze. Potrivit spuselor primarului Robert Filip, acțiunea se va derula până în data de 15 aprilie.

„Stimați cetățeni, stă în puterea noastră și totodată avem datoria de a lua măsuri pentru stoparea înmulțirii necontrolate a câinilor și pisicilor. În acest sens, Primăria orașului Rovinari, Societatea Servicii Publice Rovinari, în colaborare cu Asociația Freundeskreis Brunopet e.V, organizează în perioada 1-15 aprilie o amplă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor din gospodării. Totul este gratuit și tot ce trebuie să facă cei care care doresc să-și sterilizeze animalul de companie, trebuie să sune pentru o programare la numărul de telefon 0763.564.269 (Monalisa Mareș). Acțiunea se va desfășura în cadrul adăpostului canin din Rovinari, strada Constructorilor Nr.35A”, a fost mesajul lui Robert Filip.

Anunțul este destinat și cetățenilor din localitățile limitrofe Rovinariului, respectiv Farcasesti , Negomir sau Bâlteni,care de cele mai multe ori abandonează câinii și pisicile pe străzi sau la intrare în orașul Rovinari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„O problemă care ne privește pe toți și care ne creează probleme de ani în șir, poate fi rezolvată rapid și extrem de ușor”, a mai spus edilul.

Politica