Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Termo Urban preia serviciul de termoficare

Publicat

pe

Craiovenii branșați la sistemul de termoficare public vor plăti căldura pe noua societate SC Termo Urban Craiova, începând de vineri, 9 aprilie, au anunțat reprezentanții Primăriei Craiova. În această lună, oamenii vor primi două facturi.
„Având în vedere trecerea termoficării din sistemul public pe noua societate – SC Termo Urban Craiova, asociațiile de proprietari vor intra, în aceste zile, în posesia unui contract cadru de furnizare a căldurii, ce va fi semnat de SC Termo Urban Craiova și de asociațiile de proprietari/locatari.

Astfel, pentru luna aprilie, vor fi emise două facturi pentru distribuția energiei termice către asociații: una emisă pentru perioada 01-08 aprilie 2021, pe vechea societate – Termo Craiova SRL și cealaltă factură, emisă pentru perioada 09-30 aprilie 2021, de noua societate – Termo Urban SRL. Plata celor două facturi se va face, de către asociațiile de proprietari, în două conturi separate, pe fiecare societate în parte.

Toate informațiile legate de actele necesare pentru asociaţii și agenții economici la încheierea Contractului de furnizare energie termică se regăsesc pe site-ul noii societăți – Termo Urban Craiova SRL – www.termourban.ro.
Pentru mai multe detalii privind facturarea, cei interesați pot apela numărul de telefon: 0251/532.658.”- anunță reprezentanții Primăriei.

Continue Reading