Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Municipiul Târgu Jiu, la un pas să intre în scenariul verde

Publicat

pe

Târgujienii par să se descurce destul de bine în lupta împotriva coronavirusului. Primarul orașului, Marcel Romanescu, s-a arătat încântat de cifrele înregistrate duminică și spune că dacă oamenii vor fi responsabili în continuare, municipiul poate ajunge în scenariul verde.

„Incidența cazurilor de infectare scade sub 2 la Târgu Jiu. Astăzi suntem la 1,86 și dacă tendința de scădere se va menține, curând vom intra în scenariul verde. Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, cetățenilor, pentru răbdarea de care ați dat dovadă și modul responsabil în care cei mai mulți dintre dumneavoastră s-au comportat. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc personalului medical din centrele noastre de vaccinare pentru profesionalism. Cetățenii continuă să se prezinte la aceste centre și procesul de imunizare a populației înaintează în condiții foarte bune”, a spus edilul din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu speră ca târgujienii să poată să petreacă sărbătorile Pascale cât mai liberi, fără a mai fi îngrădiți de restricțiile impuse de autorități.

„Se apropie sfintele Sărbători Pascale și ne dorim cu toții să le petrecem în liniște, alături de cei dragi, fără a mai fi îngrădiți de restricțiile impuse de autorități. Avem șansa unui Paște liber, ocazie cu care să ne putem relua obiceiurile tradiționale. Încet, dar sigur, vălul întunecat al acestei pandemii se ridică și am convingerea că în curând ne vom putea bucura din nou de viață, așa cum făceam și înainte ca virusul să ne dea tuturor viețile peste cap. Vă doresc tuturor o săptămână liniștită!”, a mai transmis primarul.

Continue Reading