sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Artiștii craioveni sar în ajutorul Asociației Măriuța

Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța trece printr-o situație dificilă din punct de vedere financiar, neexistând suficienți bani necesari îngrijirii animalelor din adăpost.

Astfel, craiovenii au reacționat rapid la apelul lansat de reprezentanții ONG-ului și au contribuit, fiecare cu ce a putut, pentru a strânge bănuți.

Un gest nobil a venit din partea Andradei Cojocaru, care a scos spre licitație unul dintre tablourile pictate. Licitația a fost deschisă săptămâna trecută, suma de pornire fiind 300 de lei. Astăzi, tabloul a fost adjudecat pentru 500 de lei, cumpărătorul dorindu-și să rămână anonim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrada și-a propus să scoată la licitație, lunar, câte un tablou și astfel să sprijine eforturile depuse de membrii asociației pentru ca animalele să fie hrănite și îngrijite.

„Cred foarte mult în ideea că fiecare dintre noi are datoria de a nu trece prin viață indiferent la ceea ce se întâmplă în jur. Cred cu tărie în implicarea socială, prin gesturi mici, la îndemâna oricui, lumea se poate schimba în bine. Sădește o floare în fața blocului, plantează un copac, salvează un animal aflat în nevoie, adună un gunoi aruncat de un nesimțit fără să spui <<nu-i treaba mea>>…pentru că la noi, <<nu-i treaba mea>> este sport național și asta se vede. Din păcate!”, a povestit Andrada, într-un interviu acordat cotidianului regional „Jurnalul Olteniei”.

Întreg materialul în care Andrada ne-a povestit despre pasiunea ei pentru pictat poate fi citit aici: https://www.jurnalulolteniei.ro/2021/04/01/artistii-dintre-noi-andrada-cojocaru-ma-joc-cu-culorile-cand-ma-cheama-ele-cand-li-se-face-dor-de-mine/

Politica