vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Doi protestatari s-au luat la bătaie

Protestul de luni seara, organizat în Craiova ca urmare a noilor restricții anti-COVID impuse s-a lăsat, între altele, și cu altercații.

Doi bărbați din oraș, de 19 și 26 de ani, s-au luat la bătaie dintr-un motiv spontan. Aceștia au fost opriți de forțele de ordine prezente, fiind duși la poliție pentru audieri.

„Ieri, 29 martie, polițiști din cadrul Secție 1 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, în timp ce asigurau măsurile de ordine la protestul spontan ce a avut loc pe raza Municipiului Craiova,în zona străzii Calea București, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, după punerea în mișcare a manifestanților, între doi dintre participanți a izbucnit o altercație spontană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au identificat persoanele implicate în altercatie, fiind vorba de 2 tineri de 26 și 19 ani, ambii din Craiova, care au fost conduși la sediul secției pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi tineri nu au dorit să formuleze plangere penală unul față de celălalt, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Având în vedere altercația celor doi, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu soluție legală. 

La protestul de seara trecută au participat aproximativ cinci mii de craioveni, care au pornit în marș spre centrul Craiovei. Aceștia și-au exprimat nemulțumirile referitoare la noile restricții de circulație instituite, scandând că li se îngrădește dreptul la libertate.

foto: Facebook/Robert Cîrstea

Politica