joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă fabrică va fi deschisă în județul Gorj. Sunt anunțate locuri de muncă pentru 300 de persoane

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, a anunțat că în oraș se va construi o fabrică ce va produce echipamente pentru industria ambalajelor şi va avea o colaborare cu cel mai mare producător din Europa.

La noua fabrică ce va fi deschisă în oraşul Rovinari, din judeţul Gorj, vor putea lucra aproximativ 300 de oameni, dar numai în momentul în care se va funcţiona la capacitate maximă. Deschiderea, cu o primă linie de producţie, este programată pentru luna aprilie.

„Când am venit la Primărie, am venit cu un singur gând. Să dezvolt orașul. Cu orice preț. Începutul a fost promițător, iar viitorul pare să fie la fel de promițător. Este nevoie de un singur lucru. Să întâlnești oameni motivați, dornici să facă lucruri bune. Unul dintre oamenii de toată isprava se numește Remus Băluțeanu, o persoană care a avut mari oportunități de dezvoltare oriunde în afara Gorjului, sau departe de țară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari. El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în orașul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului. Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei. În perioada imediat următoare, prin intermediul platformei de recrutare de pe site-ul Primăriei Rovinari va începe procesul de selecție și angajare a personalului”, a transmis primarul oraşului Rovinari, pe pagina sa de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica