sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul Pandurii Târgu Jiu a câștigat procesul cu acționarii

Clubul de fotbal Pandurii a câştigat procesul cu asociaţii care au fost obligaţi de instanţa de judecată să achite sume importante. Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului, iar de această dată decizia este definitivă, după ce procesul era câștigat la fond și la apel.

Potrivit gorjonline.ro, sumele pe care le au de plătit asociaţii sunt: CEO (Complexul Energetic Oltenia) – 6.398.608,88 lei, SC Artego SA – 4.898.219,86 lei, Consiliul Local (Primăria) Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei, Consiliul Județean Gorj – 769.543,23 lei și USMO (Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia) – 516.983,76 lei.

„Respinge ca nefondate recursurile declarate de recurenţii-pârâţi S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A., S.C. ARTEGO S.A., Consiliul Judeţean Gorj şi Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu împotriva deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova – Secţia a II-a Civilă. Declină în favoarea Curţii de Apel Craiova competenţa de soluţionare a recursului declarat de recurenta-pârâtă S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. împotriva încheierii nr. 35 din 20 martie 2018, pronunţată de Tribunalul Gorj – Secţia a II-a Civilă. Definitivă. Fără nicio cale de atac în ce priveşte dispoziţia de declinare a competenţei”, se arată pe portalul Înaltei Curți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pandurii se află într-o situație destul de rea în Liga 2. Formația gorjeană ocupă ultima poziție în clasament și riscă să retrogradeze la finalul acestui sezon, dacă lucrurile nu se vor îndrepta. Totuși, orașul Târgu Jiu mai are o echipă în divizia secundă, Viitorul Pandurii, formație pe care Flavius Stoican este la un pas să o ducă în play-off, cu șanse reale la promovarea în primul eșalon.  

Politica