sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenințare în trafic. S-ar fi folosit un pistol

O femeie din București susține că a fost blocată și amenințată în trafic cu un pistol, pe un drum din Dolj. Șoferul suspectat a fost prins de polițiști. Pistolul nu a fost însă găsit.

S-a întâmplat pe 19 februarie, însă abia acum poliția a făcut rost și de imagini din care s-ar observa pistolul cu pricina.

„La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați de o femeie, de 33 de ani, din Bucuresti, cu privire la faptul că în cursul aceleiasi zile în timp ce se deplasa pe DJ 552 cu un autoturism condus de un bărbat, din aceeași localitate, au fost blocați în trafic de un autoturism condus de un tânăr fiind, totodată, amenințați cu un pistol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuța.

Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum și controlul autoturismului, nefiind gasit pistolul la care persoana vătămată face referire.”-IPJ Dolj

Tânărul acuzat a fost dus la sediul secției pentru audieri.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar cercetările sunt continuate prin activități specifice pentru probarea întregii activități infracționale, urmând ca dupa administrarea probatoriului fie dispuse masurile legale care se impun.”-IPJ Dolj

Politica