vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 21 februarie 2021. Nu este o zi bună pentru finanțele Scorpionilor

Berbec

Romantismul înflorește pentru dumneavoastră astăzi, iar angajamentul sau căsătoria pot fi chiar la orizont. Voi şi partenerul vostru ați ajuns recent la o nouă înțelegere care v-a legat mai strâns. Nu aveţi de ce să vă simțiți prost dacă vă petreceți ziua împreună plimbându-vă romantic. Acest lucru este perfect acceptabil – face parte din bucuria dragostei și ar putea dura o vreme. Profita din plin de ea.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Să faceţi servicii altora ar putea să vă ocupe o mare parte din ziua de astăzi, fie la nivel artistic sau sub forma împărtășirii energiei psihice sau vindecătoare. Să nu credeți că eforturile dvs. nu sunt apreciate. Cei pe care îi ajutați pot fi reticenți în a spune ceva, dar eforturile voastre nu sunt invizibile pentru ei. Gândiți-vă la asta. Prietenii voştri vor fi acolo pentru voi când veţi avea nevoie de ei.

Gemeni

Cuvintele pentru astăzi sunt „romantism” și „creativitate”. Povestea este sporită de pasiunea generată de o relație de dragoste plăcută, care va dura probabil mult timp. Aceeași relație și emoțiile voastre ar putea da naștere la inspirație artistică care poate produce lucrări de o calitate care vă va surprinde chiar și pe voi. Nu vă epuizaţi. Știți când să vă opriți.

Rac

Aveţi un nou coleg de casă? Dacă da, vă puteți aștepta ca această persoană să locuiască cu dvs. o vreme. Acest lucru este de bun augur, deoarece veţi avea parte de susținere și cineva vă va ajuta cu o parte din responsabilitățile gospodăriei. Puteţi deveni foarte apropiați și, eventual, chiar prieteni pe viață.

Leu

O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau altă lucrare artistică dedicată vouă ar putea să vă facă ziua. Drept rezultat, un sentiment cald că sunteţi prețuit și adorat ar putea rămâne cu voi pe tot parcursul zilei. Agățați-vă de această strălucire, când lucrurile devin dure, mai ales la locul de muncă. Sentimentele exprimate în această comunicare vor dura probabil mult timp, așa că fiți pregătiți.

Fecioară

O relație de dragoste care există de multă vreme ar putea fi îmbunătățită astăzi de un nivel crescut de senzualitate. Emoția intensă ar putea pătrunde în ființa voastră, ceea ce face dificilă concentrarea asupra multor altor lucruri. Probabil veţi petrece ziua nerăbdător cu gândul că veţi putea rămâne singur cu partenerul vostru. Pasiunea care străbate dragostea voastră acum este demnă de un roman de dragoste.

Balanță

Un apropiat vă cere ajutorul cu privire la o decizie pe care urmează să o ia. Fiți deschiși și nu lăsați prejudecățile să vă întunece judecata. Încercați să aduceți argumente clare. Ajutorul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Atenție la aspectul financiar. Nu cedați tentațiilor de a face cheltuieli iresponsabile.

Scorpion

Nu este o zi bună pentru finanțele acestor nativi. Deși plănuiați să faceți economii mai drastice, se pare că nu vă puteți abține. Cel mai indicat ar fi să ieșiți din casă cu o listă clară de cumpărături și să nu vă mai plimbați prin magazine, știind cât de ușor cedați tentațiilor. Rămâneți fermi pe poziții. Vă veți mulțumi mai târziu.

Săgetător

Soarele răsare pe strada săgetătorilor. Plănuiți o zi de relaxare, cu cei dragi, prin parc sau la un restaurant, cât să vă mai luați gândul de la problemele de la locul de muncă. Vă gândiți tot mai serios să investiți mai mult în voi. Poate alegeți un curs, un atelier de creație sau vreți să vă ocpuați mai cu atenție de imaginea fizică.

Capricorn

Prietenii sunt foarte importanți pentru capricorni, la fel și membrii familiei. Dar aveți grijă să nu vă neglijați pe voi. Este important să rămâneți în formă și să fiți mulțumiți e propria persoană. Spre seară s-ar putea să apară câteva discuții în contradictoriu cu persoana iubită, dar totul se poate rezolva cu calm, în urma unei discuții deschise.

Vărsător

Vărsătorii trec prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate. Cu ajutorul unui specialist puteți rezolva această situație și vă puteți recăpăta veselia care vă caracterizează. Nu sunteți în apele voastre, posibil și din cauza unor tensiuni apărute la locul de muncă. Nu vă pierdeți încrederea. În cele din urmă, lucrurile se vor calma.

Pești

Veselia peștilor este molipsitoare, dar nu și de durată. Profitați de această zi de relaxare, pentru că de luni s-ar putea să vă confruntați cu câteva momente dificile la locul de muncă. Până se vor limpezi apele, încercați să rămâneți cu capul pe umeri și cel mai important, calmi. Orice dispută se poate rezolva cu diplomație.

Politica