vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 19 februarie 2021. O zi productivă din toate punctele de vedere pentru Berbeci

Berbec

Pentru Berbec, ziua de astăzi se dovedește a fi una productivă din toate punctele de vedere. Luna îi aduce un plus de creativitate, perfectă pentru a se face remarcat la locul de muncă sau a face o schimbare bine-venită în viața de zi cu zi, fie că e vorba de stilul alimentar, fie de programul de exerciții fizice,

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este foarte ușor să vă atrageți în drumul vostru persoane alături de care împărtășiți aceleași valori și cu care aveți multe în comun, mai ales dacă gândiți pozitiv. Poate e un moment bun în care să încheiați ceva ce ați început încă din mai 2018.

Gemeni

Astăzi pot apărea foarte ușor noi oameni în viața ta și dacă ești în căutarea dragostei  sau a prieteniei sincere, poți avea parte de ea simplu. Acest aspect cade de două ori pe an, iar acum, în luna iubirii, este mai activ că niciodată.

Rac

Dacă în ultima perioadă ai făcut un efort fizic mai mare ca de obicei, vei resimți cumva acest aspect. O evoluție se va observa cât de curând, dar ai nevoie de a stabili o disciplină în stilul tău de viață.

Leu

O relație de prietenie poate deveni una de suflet în această perioadă. Leii care își caută dragostea pot să și-o găsească mai ușor astăzi. Nodul nord te poate conecta cu oameni care se vor dovedi în timp a fi așa cum îți dorești.

Fecioară

Ai putea să iei o pauză acolo unde simți că nu mai poți să te adaptezi și pur și simplu nu mai aparții. Cel puțin pentru un moment până te reîncarci energetic și ești suficient de puternic să iei niște decizii.

Balanță

Astăzi poate fi un moment bun să îți pregătești niște planuri și să începi să vizualizezi cumva viitorul. Pentru cei care au examene, Saturn vă îndeamnă să vă pregătiți cum știți mai bine, iar rezultatele vor fi pozitive.

Scorpion

Posibilitatea de a intra în mici conflicte a tot existat în aer și în ultimele zile, dar aici trebuie să apelezi la latura ta empatică și să-i înțelegi pe ceilalți și astăzi. Ține-te departe de tot ce e negativ.

Săgetător

Săgetătorii întâmpină schimbări pe toate planurile. Este o perioadă foarte profitabilă pentru ei, atât la serviciu, cât și pentru cei care au propriile afaceri. De asemenea, primesc susținere atât morală, cât și financiară, de la partener și rude.

Capricorn

Pe de-o parte îți dorești să-ți asumi noi riscuri și să ieși din monotonie, iar pe de altă parte Saturn este o planetă conservatoare și te îndeamnă să alegi doar opțiunile sigure. Dacă reușești să îmbini ambele variante vei avea un rezultat bun.

Vărsător

Fie că ai mai multă muncă ca de obicei sau fie că ai o treabă restantă, aceasta trebuie rezolvată cât mai rapid. Ai grijă și de sistemul tău nervos sau de sectorul sănătății, deoarece ai nevoie de odihnă.

Pești

Saturn în casa comunicării poate aduce discuții interesante despre viitor sau carieră. Un secret poate ieși la iveală sau o aptitudine pe care o ai poate să-ți fie de folos în acest moment.

Politica