joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Se vede în zare un nou centru de vaccinare

Potrivit oficialilor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, în perioada următoare este preconizată deschiderea unui nou centru de vaccinare împotriva Covid-19 în județ, la Orșova, însă acest lucru depinde de mai mulți factori, așa că deocamdată nu se știe data începerii activității concrete în vederea programării populației sau alte informații în acest sens.

„Se preconizează deschiderea unui centru de vaccinare pentru populație la Orșova, însă acum nu vă putem spune o dată anume. Totul depinde de mai mulți factori și nu de noi. Atunci când vom avea informația concretă în acest sens vom anunța public din timp acest lucru. În momentul de față la Spitalul din Orșova este deschis un flux de vaccinare dar strict doar pentru etapa I a cadrelor medicale iar când se va termina și etapa de rapel a acestora, se va închide acest flux de vaccinare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Mehedinți, doamna psiholog Codruța Vochescu.

Din informațiile noastre se pare că noul centru de vaccinare a populației anti  Covid-19 preconizat a se deschide la Orșova va fi amenajat în sala de sport a școlii gimnaziale „Petru Dumitriu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prezent, în județul Mehedinți funcționează doar cinci centre de vaccinare anti Covid-19 a populației: două în Drobeta Turnu Severin – la Sala Polivalentă și respectiv la Stadionul Municipal, unul în orașul Strehaia – la sala de sport, unul în orașul Vânju Mare – în clădirea Fostei Policlinici, pe strada Revoluției,  și unul în orașul Baia de Aramă – în sala de sport.

Politica