vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Tânăr, întors recent din Marea Britanie, a decedat din cauza Covid-19

Un tânăr din comuna Stoenești, județul Olt, a decedat în urma infecției cu Sars-Cov-2, la doar câteva zile după ce a fost internat în spital.

Tânărul avea 34 de ani și revenise în România, din Anglia, cu o săptămână înainte de producerea decesului. A stat acasă patru zile cu simptomatologie specifică, după care s-a prezentat la Spitalul Municipal Caracal, unde a fost evaluat medical. 

Din nefericire, pacientul nu a mai putut fi salvat. Deși rezultatul testului rapid pentru Covid-19 a ieșit negativ, medicii au descoperit că infecția îi afectase plămânii în proporție de 75%. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Pacientul, care a revenit din Anglia, a stat acasă timp de patru zile, cu simptomatologie specifică COVID-19. S-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgenţe Caracal, pentru evaluare medicală. I s-a efectuat un test rapid de COVID-19, care a ieşit negativ. Totodată, i s-a făcut un CT pulmonar, care a scos în evidenţă leziuni specifice SARS-COV-2, cu afectare pulmonară mare, aproximativ 75%. Ca şi comorbidităţi, avea obezitate de clasa II-III şi o uşoară insuficienţă hepatică la internarea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Popa, citat de realitateadeolt.net

Politica