miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

TIR-urile au accesul interzis pe Valea Oltului, în weekend

Accesul autovehiculelor cu masă totală maximă mai mare de 7,5 tone pe Valea Oltului a fost restricţionat, sâmbătă şi duminică, 23 şi 24 ianuarie.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) accesul categoriei de vehicule menţionate: TIR-uri, transporturi agabaritice etc., altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, a fost interzis pe DN 7 / E 81 pe întregul tronson, de la Piteşti – Argeş, până la Veştem – Sibiu.

Această măsură a fost luată ca urmare a prevederilor unui ordin comun al Ministerului Transporturilor şi Ministerul Afacerilor Interne, nr. 1249 – 132/2018, privind circulaţia pe perioada sărbătorilor legale, având în vedere că duminică, 24 ianuarie, a fost sărbătoriră Ziua Unirii Principatelor Române, iar sâmbătă a fost ziua premergătoare acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„CNAIR SA anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de sâmbătă 23 ianuarie 2021 și duminică 24 ianuarie 2021 (Ziua Unirii Principatelor Române și ziua premergătoare)”, a fost comunicatul publicat pe site-ul cnadnr.ro.

Politica