vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bulgaria relaxează o parte dintre restricţiile anti-COVID

Bulgaria va relaxa o parte dintre restricţiile impuse pentru a ţine sub control pandemia începând cu 4 februarie, deşi restaurantele vor rămâne în continuare închise din cauza temerilor referitoare la noua variantă de coronavirus, au precizat sâmbătă autorităţile.

Măsurile restrictive sunt în vigoare de la sfârşitul lunii noiembrie şi au împiedicat creşterea bruscă a numărului de infectări, potrivit Agerpres. 

Prim-ministrul Boiko Borisov a precizat că elevii de gimnaziu vor putea merge la şcoală în regim special de luna viitoare şi vor putea de asemenea să participe la activităţi extracuriculare cum ar fi sport sau dans. Bulgaria a redeschis şcolile primare şi grădiniţele la începutul lui ianuarie, măsură care nu a dus la o creştere a numărului de infectări. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, Bulgaria a raportat 566 de cazuri zilnice de coronavirus, cu mult mai puţine decât bilanţul de aproximativ 4.000 de cazuri zilnic în noiembrie. Bulgaria, cu o populaţie de 7 milioane de persoane, a înregistrat 214.430 de cazuri, dintre care 8.799 de decese.

Politica