Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Marcel Romanescu: „Vin primele troleibuze la Târgu Jiu”

Publicat

pe

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță că mai multe troleibuze noi vor ajunge în oraș anul acesta. Edilul a semnat, marți, contractul  pentru primele 11 troleibuze.
Potrivit spuselor primarului, troleibuzele ajung la Târgu Jiu prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun.
„Vin primele troleibuze la Târgu Jiu! Am semnat astăzi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achiziționate prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun. Anul acesta vom și primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Curând vom avea finalizată documentația pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm și al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii și a bazei TRANSLOC”, a spus Marcel Romanescu.
Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei.

Continue Reading