sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânăr mort, cu identitate necunoscută, găsit aruncat într-un șanț de pe centura Severinului

Un tânăr mort a fost găsit pe marginea drumului, într-un șanț al șoselei de  centură a municipiului Drobeta Turnu Severin în zona satului Cerneți, comuna Șimian din județul Mehedinți.

Polițiștii anchetatori de la IPJ Mehedinți au luat în calcul mai multe ipoteze Din primele verificări reiese că trupul bărbatului ar fi zăcut acolo cel puțin o zi, fără ca cineva să îl observe. Cadavrul a fost descoperit, ieri de o femeie, care a alertat autoritățile. Localnicii spun că defunctul nu este om de al locului și sunt de părere că poate a fost victima unui accident rutier. Unul dintre pantofii victimei a fost descoperit la circa 30 de metri distanță de trupul bărbatului, în timp ce perechea cealaltă a fost de negăsit. „Noi auzirăm că e un om mort aici. O fi înghețat… cine știe? Îl văzurăm la față. Pare mai tânăr,  la 20-30 de ani. Nu îl cunoaștem. Nu e din sat. Nu pare un om al străzii. Poate a trecut un TIR, l-a lovit și l-a aruncat în șanț. E o tragedie”, a povestit un localnic.

Echipajele de pe salvare nu au putut decât să constate decesul, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, pentru necropsie.
„Ambulanța s-a deplasat la un caz, unde a fost găsit un bărbat necunoscut, în șanț, în localitatea Cerneți. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, fără alte mărci traumatice. Persoana prezintă semnele morții tardive instalate. Asistentul, care a fost la intervenție, spune că persoana în cauză decedase cu 48-72 de ore înainte”, a declarat medicul S.A.J. Mehedinți, Aurora Grămescu.
Polițiștii au deschis, în acest caz, o anchetă, pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs acest incident.
„Pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost găsit cadavrul unui bărbat. La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă a poliției, pentru efectuarea cercetărilor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, agentul-șef Andreea Rădoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica