Conecteaza-te cu noi

Dolj

Chef cu pistol la vedere, încheiat cu amenzi

Publicat

pe

Un doljean din Malu Mare, care ar fi consilier local PNL, care a organizat un chef la el acasă și pus filmări pe internet a fost amendat de poliție. Imaginile au atras atenția unor vecini, care au observat și ca unul dintre participanți flutura un pistol.

„În dimineaţa acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public au fost postate fotografii și un clip video, în care este surprinsă organizarea unei petreceri private la care participă mai multe persoane fără respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în seara zilei de 17 ianuarie a.c., la locuinţa unui bărbat de 46 de ani, din comuna Malu Mare a fost organizată o petrecere privată în spațiu închis, fiind identificate cele 7 persoane care au participat la petrecere.
Astfel, bărbatul de 46 de ani a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3000 de lei în calitate de organizator, iar celelalte persoane participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, conform Lg. 55/2020, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 6000 de lei”, arată IPJ Dolj.
Poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Dolj au făcut verificări cu privire la arma flutrata la petrecere și au stabilit că este din categoria armelor neletale, nesupuse autorizării.

Continue Reading