sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 15 ianuarie 2021. Nativii zodiei Vărsător stau bine în plan sentimental

Berbec

Viziunea și capacitatea de efort a nativilor din zodia Berbec sunt combinația ideală, atunci când vine vorba de proiecte importante. Deși e final de săptămână, nimic nu pare a-i opri, iar imposibilul e doar un cuvânt din dicționar. Profită de această perioadă prielnică pentru a rezolva și probleme de ordin sentimental, mai ales dacă s-au adunat mai multe.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor realiza că nu te poți baza pe multă lume atunci când lucrurile merg prost, iar efortul necesar pentru a le îndrepta este uriaș. Mai bine te pregătești din timp pentru toate scenariile, pui resurse deoparte și înfrunți problema într-un mod direct și curajos. Desigur, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor, dar cu siguranță nu vei depinde de nimeni.

Gemeni

Furia poate fi o emoție folositoare, dacă acțiunile tale de după momentul „la cald” sunt corecte și morale. Folosește-ți energia mentală pentru a construi, nu pentru a te măcina cu gânduri și scenarii. Orice mic pas înainte deschide noi posibilități, la care nici măcar nu poți visa în prezent. În orice caz, nu lăsa iluziile să te oprească din drum.

Rac

Racii vor trece prin situaţii care îi vor intriga, pline de mister. Orice lucru care necesită o rezolvare asemenea celei pentru un puzzle sau care presupune descoperirea adevărului poate fi foarte atrăgător. Mai mult, anumiţi oameni ar putea să vă dea veşti neaşteptate, informaţii care sigur o să vă stârnească entuziasmul. Trebuie să fiţi suficient de deschişi şi receptivi.

Leu

Leii sunt mai optimişti ca niciodată şi au în gând să pornească la drum cu mai multe proiecte. Pe plan profesional totul merge excelent şi profitaţi de acest lucru pentru a ieşi în evidenţă. Se prea poate să intraţi în conflict cu anumiţi colegi care nu sunt în asentiment cu felul în care vreţi voi să faceţi lucrurile. Chiar dacă ideile lor nu o să fie la fel de bune ca ale voastre, o să fie suficient de vocali cât să vă debusoleze la început.

Fecioară

Fecioarele trebuie să îşi amintească cum să se relaxeze. Chiar dacă sunteţi un bun profesionist şi vă place să vă dedicaţi proiectelor voastre, acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă focusaţi doar pe sarcinile de serviciu. Ar fi bine să vă faceţi planuri cu prietenii sau cu familia şi să programaţi o ieşire în oraş sau poate o excursie undeva la munte. Timpul petrecut alături de cei dragi o să vă binedispună şi o să vă dea energie.

Balanță

Știrile neașteptate despre o persoană din trecutul tău te-ar putea șoca astăzi, nu din cauza informațiilor în sine, ci pentru că reacția ta este atât de calmă. În mod clar a trecut un timp suficient încât să fi câștigat o distanță sănătoasă de acea persoană. Felicitări! Această revelație vă va împinge într-o nouă etapă în viață și vă veți simți mai liberi decât ați fost într-un timp destul îndelungat.

Scorpion

Pentru Scorpion ar putea exista o mulțime de comunicări vibrante și pozitive care plutesc în jurul tău astăzi. Această energie va permite conversațiilor lungi și fascinante să evolueze destul de ușor din discuțiile modeste. S-ar putea să nu vă simțiți deosebit de sociabil chiar acum, dar dacă vă forțați să faceți un efort, nu veți fi dezamăgiți. Incearcă.

Săgetător

Săgetătorul este înțelept să negocieze o situație potențial tensionată, dar trebuie să știi și când este timpul să scoți armele. Nu există absolut niciun motiv pentru a tolera ca cineva să fie arogant sau nepoliticos față de tine, așa că nu fi timid să te retragi dacă simți că ești tratat necuviincios. A te compromite de dragul altcuiva este o situație care nu îți aduce niciun beneficiu.

Capricorn

Pentru unii nativi, ceea ce a fost nesigur în plan sentimental, în ultima perioadă, capătă claritate absolută. Dacă nu ești implicat într-o relație, este foarte posibil ca, în această perioadă, o persoană căreia nu i-ați acordat prea multă atenție să vă atragă atenția și interesul într-un mod imprevizibil. Dacă, în caz contrar, ești într-o relație, astrele îţi recomandă să fii mai romantic şi să acorzi mai multă atenţie pasrtenerului.

Vărsător

Şi nativii zodiei Vărsător stau bine în plan sentimental, astăzi primesc un impuls pasional de la persoana specială care i-a atras atenţia în ultimul timp. Întâmpină cu bucurie tot ce ţi se întâmplă, fii curajos şi aboredează cu încredere problema. Nu vei avea decât de câţtigat. Este şansa ta de a te bucura la maxim de un nou nivel de aprofundare în relația cu cineva.

Pești

Pentru unii nativi ai zodiei este timpul să îşi stabilească noi țeluri în plan sentimental. Dacă relaţia în care eşti implicat nu te mai satisface din niciun punct de vedere, trebuie să faci pasul care să te ducă în direcția pozitivă. Poate a venit timpul să dai startul unui nou capitol romantic. În plan profesional, pregătește-te pentru o schimbare majoră.

Politica