vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesorii, așteptați la un curs de numerologie

Inspectoratul școlar județean Galați a transmis profesorilor un document prin care sunt invitați să participe la un proiect online intitulat „Numerologia – o 9 legătură între dascăl și elev”. Adresa are antetul inspectoratului școlar, iar proiectul este inițiat de o asociație a numerologilor.

Conferinţa promovată de inspectoratul gălăţean se va desfăşura vineri seară, în mediul online, iar invitaţia este adresată cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, relatează Mediafax.

„Asociația Numerologilor din România vă invită să ți fiți parteneri în cadrul Proiectului Educațional gratuit „Numerologia – o 9 legătură dascăl-elev”, adresat exclusiv cadrelor didactice din învățământul formal și alternativ – educatori, învățători, profesori. (…) Proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei – știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundă atât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate de colegi, prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor,” se arată în documentul transmis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şefa IŞJ Galaţi susţine că nu a militat pentru studierea numerologiei în şcoli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat inspectorul școlar, Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

Politica