Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Festivaluri și concerte, programate pentru 2021

Publicat

pe

Organizatorii de festivaluri încep să anunţe, după pauza impusă de pandemia de COVID-19, datele de desfăşurare pentru ediţiile din 2021.

Electric Castle 8

Electric Castle a confirmat un singur headliner care trebuia să cânte anul acesta la Bonțida: Twenty One Pilots. Despre ceilalți, Placebo, Foals sau The Chemical Brothers, nu se știe nimic. Între timp au anunțat două trupe care sunt exact pe gustul celor care vin la festivalul din Bonțida: Deftones și Gorillaz.

Biletele la EC8 sunt disponibile acum pe site-ul oficial, în tot felul de combinații de plată flexibile, în cazul în care pandemia se întinde și pe perioada verii.

Untold și Neversea

Organizatorii Untold și Neversea au anunțat că ambele evenimente vor avea loc vara viitoare. Festivalul din Cluj e programat pentru 5-8 august, în timp ce Neversea, fratele mai mic din Constanța, va avea loc în 8-11 iulie. Din păcate, momentan nu se știe cine va cânta/pune muzică la ele.

În schimb, se știe că organizatorii pregătesc și un eveniment în premieră, în afara țării. Se numește „Untold Odyssey”, o croazieră în Marea Mediterană cu DJ super-cunoscuți la bord, dar pe care nu i-au anunțat încă. Călătoria de cinci zile, între 9 și 13 iunie, începe în capitala Italiei, după care va trece prin Ibiza și se va încheia în Barcelona.

Prețurile pentru distracția asta sunt destul de scumpe. Cea mai accesibilă cabină pentru două persoane costă 1.490 de euro. Dar alea sunt sold out. Următoarele opțiuni de cazare pleacă de la 2.090 de euro și ajung până la 5.900 euro.

Summer Well

Festivalul din Domeniul Știrbey, care e cel mai mare din zona Bucureștiului, trebuia să-și sărbătorească aniversarea de zece ani în 2020. A fost reconfirmat pentru 13-15 august 2021.

Din păcate, sunt zero confirmări de trupe, nu se știe cine va cânta. Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 275 de lei. Și la fel ca-n cazul tuturor evenimentelor amânate, biletele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân valabile pentru 2021.

Rockstadt Extreme Fest

Cel mai mare festival de metal din România va avea loc în 2021, între 5 și 8 august, la Râșnov. A fost unul dintre primele mari evenimente care au anunțat amânarea ediției a opta, dar nu au dat multe informații despre line-up. Într-un comunicat oficial au spus că toate trupele sunt deschise la negocieri pentru reprogramare și că urmează niște noutăți clare despre cine va cânta la Râșnov.

Lângă cetatea de la „porțile Transilvaniei” erau confirmate nume mari din metal, ca Phil H. Anselmo and The Illegals, Rotting Christ, Mayhem și Anthrax.

Form Days

Prima ediție a fost reprogramată pentru 1-4 iulie 2021 și majoritatea artiștilor anunțați inițial au fost reconfirmați. Festivalul de lângă Cluj-Napoca, din comuna Gilău, are un potențial uriaș, cu un abonament relativ ieftin și un line-up care acoperă multe genuri muzicale, de la metal la electro, rap și drum and bass.

Organizatorii au promis că vor mai anunța doi headlineri în toamnă, dar nu au mai făcut-o .

Slipknot la București

Cel mai anticipat concert de metal al anului a fost reprogramat pentru 21 iulie 2021. Evenimentul face parte din turneul mondial „We Are Not Your Kind” și va fi primul concert al trupei americane în România. Va avea loc la Romexpo, în București, cu o producție impresionantă.

Organizatorul evenimentului a povestit că vin în capitala României cu 17 camioane și nouă autocare. Momentan nu se știe cine va cânta în deschidere dar biletele sunt disponibile pe platforma iabilet.ro. Dacă vreți să vă faceți încălzirea înainte de show, puteți să mergeți și la Judas Priest, care cântă cu o zi înainte la Arenele Romane.

Celine Dion la București

Concertul lui Celine Dion va avea loc în 25 iulie, la Arena Națională din București. Biletele încep de la 225 lei și ajung până la 2.075 lei pentru pachetul VIP. Dacă aveții deja bilet, nu vă ghidați după data trecută pe el. Concertul are loc în 25 iulie, nu 29 iulie, așa cum era programat inițial.

Sursa: life.hotnews.ro

Continue Reading