vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 29 decembrie 2020. Scorpionii se simt neglijați de partenerul de viață

Berbec

Pe parcursul zilei de astăzi simți nevoia de a petrece timpul împreună cu partenerul de viață însă acest lucru nu este posibil. Spre seară reușești să ieși în oraș însă, cel mai probabil, vei ieși cu prietenii. Nu te lăsa influențat de opiniile celor din jur! Este timpul să pui capăt unei situații și poți începe prin luarea propriei decizii, fără alte păreri. Frica de nou te poate încetini în drumul spre succes.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Amintirile nu te lasă în pace. Pe tot parcursul zilei, trecutul te va răscoli. Ești sensibil atunci când nostalgia pune stăpânire pe tine și s-ar putea să devii puțin iritat. Ține cont de sentimentele partenerului de viață atunci când spui un anumit lucru pe un ton ridicat sau acționezi pe cont propriu!

Gemeni

Ai nevoie de atenție însă nu o primești. Acest lucru este din cauza indiferenței pe care o acorzi oamenilor din jurul tău. Pentru a te face auzit, trebuie mai întâi să asculți și părerea celorlalți. Controlează-ți emoțiile! Nimănui nu îi va plăcea o persoană care nu poate vorbi și este lăsată pradă emoțiilor. Dacă este cazul, acceptă invitația în oraș sau măcar optează pentru o plimbare în parc.

Rac

Ești copleșit deoarece muncești mult prea mult. Nu ai timp de relaxare. Ce-i drept, nici nu încerci să îți faci timp, pentru că vrei să avansezi la locul de muncă. Nu încerca să te suprasoliciți. Cântărește foarte bine variantele de care dispui și alege calea pe care vrei să o urmezi. Găsește-ți o activitate care să te relaxeze și să îți ocupe timpul liber.

Leu

Ai impresia că lucrurile vor lua o altă întorsătură dacă nu acționezi acum. Pe parcursul zilei de astăzi vei purta o discuție aprinsă cu partenerul de viață. Ești nemulțumit de comportamentul acestuia și încerci să-i spui tot ce te deranjează. Folosește-te de calitățile pe care le deții pentru a încerca să ieși în evidență. Te vei face remarcat prin naturalețea ta șarmantă, iar dacă vei face mici eforturi, cu siguranță vei atrage priviri.

Fecioară

Atunci când vine vorba de luat decizii importante începi să te panichezi. Gândește în perspectivă și privește lucrurile în mod clar și logic, iar alegerea va fi una corectă. Administrează într-un mod mai eficient partea financiară! Riști să ajungi într-o situație pe care o eviți. Este firesc să nu vrei să fii ajutat însă membrii familiei îți doresc binele, iar refuzul tău constant poate fi un semn de alarmă pentru ei.

Balanță

Din punct de vedere medical, s-ar putea să te îmbolnăvești. Mergi la medicul de familie pentru a vedea care este situația. La locul de muncă, lucrurile decurg în mod obișnuit. Contrar așteptărilor, nativul Balanță reușește întotdeauna să facă față solicitărilor. Ia o pauză de la agitația zilnică și rezervă-ți câteva zile de odihnă sau măcar desfășoară-ți activitățile într-un alt ritm, mai lent sau mult mai organizat.

Scorpion

Te simți neglijat de partenerul de viață. Dacă ceva nu te mulțumește, încearcă să discuți cu acesta, deoarece nu va ști care este problema. Comunicarea este cheia bunei înțelegeri. Axează-te mai mult pe treburile casnice, căci se vor aduna mult prea multe și nu le vei face față. Administrează-ți timpul încât să poți să te și distrezi! Felul în care privești lucrurile îți modifică rezultatul acțiunilor.

Săgetător

Pe parcursul zilei de astăzi primești o veste neașteptată. O rudă apropiată te va vizita. Vrei ca totul să arate perfect, așa că ești atent la toate detaliile. Un ajutor în plus este bine-venit, iar tu ai nevoie, așadar, nu refuza. Este necesar ca, pentru a reuși să evadezi din cotidian, să nu asculți de ceea ce îți spun cei din jur pentru a te demoraliza.

Capricorn

Astăzi îți iei liber de la locul de muncă, deoarece ai nevoie de relaxare. Vei petrece timpul împreună cu prietenii, iar la sfârșitul zilei vei medita asupra relației tale sentimentale. Fii alături de cei dragi atunci când au nevoie, căci niciodată nu vei ști când acest ajutor ți se poate înapoia. Profită de ocazii pentru a iniția acea discuție pe care o porți în gând în ultima vreme!

Vărsător

Încearcă să gândești pozitiv și nu te lăsa doborât de gândurile care dau năvală în mintea ta. Pe planul familial, lucrurile decurg în mod obișnuit. Înainte de a ajunge la o concluzie care îți poate afecta atât viața profesională, cât și relațiile sociale, fă o analiză la rece pentru a nu produce o încurcătură și mai mare, potrivit horoscop 29 Decembrie 2020!

Pești

Este posibil ca pe parcursul zilei să te gândești la un proiect nou Ai multă imaginație și vrei să o gestionezi unde trebuie. Este posibil chiar să-ți reușească, deoarece nu renunți așa ușor atunci când îți pui ceva în minte. Rezultatele muncii, ale efortului tău, te vor face să te bucuri cu adevărat de toate nopțile nedormite pentru a duce la bun sfârșit numeroasele proiecte.

Politica