joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Scandal între clanuri, în Drăgăşani. Un copil de 5 ani, lovit cu o piatră în cap

Un scandal a avut loc, pe 23 decembrie, în parcarea unei societăţi comerciale din Drăgăşani – Vâlcea, unde două clanuri s-au luat la bătaie, din cauza unor neînţelegeri mai vechi. La scandal au luat parte cinci persoane: două din Suteşti, două din Drăgăşani şi una dintr-o comună din judeţul Olt.

Bătaia a fost surprinsă de un trecător care a urcat filmarea ulterior pe reţelele de socializare. 

În imagini se văd mai mulţi bărbaţi care se fugăresc. Unii au în mâini arme albe cu care aruncă între ei, spre disperarea clienţilor supermarketului extrem de speriaţi, care se străduiesc să se ferească din calea turbulenţilor.  În fundal se aud ţipete, un plâns de copil, şi cineva care atrage atenţia că este şi un minor în zonă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dumnezeul mă-tii, dar tu ai impresia că te joci cu noi aici?”, spune unul dintre scandalagii după care înjură. 

La un moment dat, o voce stridentă de femeie atrage atenţia celor implicaţi că se filmează, lucru care nu pare să-i deranjeze în vreun fel pe aceştia. 

Urmează o serie de înjurături la adresa familiilor, iar la un moment dat unul dintre ei ridică o piatră de pe jos cu care intenţionează să lovească alţi doi bărbaţi, doar că aceasta ricoşează într-un copil de numai 5 ani care se afla lângă aceştia din urmă. Piatra nimereşte capul micuţului care în urma impactului cade secerat şi începe să plângă.

    Nervos, părintele pleacă în urmărirea agresorului, şi urmează o bătaie în toată regula cu pumni, picioare, în care se implică şi trecătorii. În cadru apare micuţul în braţele tatălui disperat, plin de sânge.   

„Uite a murit copilul”, urlă o femeie, iar tatăl plânge împreună cu cel mic. O parte dintre cei implicaţi, printre care şi agresorul copilului se urcă într-o autoutilitară şi pleacă din zonă. Abia atunci, lumea se gândeşte să cheme în ajutor poliţia, scrie Adevărul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea: ”În urma incidentului, au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Drăgăşani patru dintre persoanele implicate în conflict, în vederea audierii acestora pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă”.

Aceeaşi sursă a mai precizat iniţial şi că: „În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, activităţile fiind desfăşurate sub supravgherea unui procuror din cadrul Parchetului Drăgăşani”.

Politica