sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Femeie, filmată în timp ce fura hainele puse la uscat

O femeie din Slatina a postat, pe un grup de Facebook destinat mămicilor din municipiul Slatina, imagini video cu un furt surprins de camera de supraveghere montată la uşa apartamentului.

Potrivit comentariilor, ar fi vorba de un bloc din municipiul Slatina, din zona Colegiului Tehnic Metalurgic. Cel mai probabil este vorba de un bloc de garsoniere, unde locatarii obişnuiesc să scoată pe hol uscătorul de rufe, probabil motivat de spaţiul mic din locuinţă.

Camera surpinde o femeie care iniţial pare că îşi vede liniştită de drum. Trece pe lângă rufele întinse la uscat, iar ceva îi atrage atenţia. Trage din ţigară, se întoarce şi analizează rapid ce rufe sunt puse la uscat. Alege în grabă o pereche de pantaloni de trening de copil şi un prosop, le ridică pur şi simplu şi se îndepărtează. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proprietara spune că a postat imaginile în încercarea de a descoperi cine este femeia care şi-a permis să fure, scrie Adevărul.

„Mă poate ajuta cineva cu identificarea acestei persoane…. haideţi să o facem vedetă ‼️‼️“, este scurtul comentariu care însoţeşte filmarea.

foto: Adevărul

Politica