Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Mită mică refuzată de un polițist

Publicat

pe

Doi mehedințeni, soț și soție, sunt cercetați pentru dare de mită, după denunțul formulat de un agent de poliție din cadrul poliției municipiului Orșova la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți.
Cel care a sesizat organele de cercetare și sprijinul ofițerilor anticorupție este agent-șef de poliție Liviu Mirel Petria, din cadrul Poliției municipiului Orșova.
„În fapt, în noaptea de 15 decembrie 2020, în jurul orei 02.00, polițistul a oprit în trafic, pe DN6, în municipiul Orșova, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În timp ce polițistul efectua verificările, soția conducătorului autoturismului i-a oferit agentului de poliție, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale față de soțul său. Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate și două cutii cu materiale pirotehnice. Imediat după denunț, polițiștii anticorupție ai D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soți, care au oferit polițistului suma de bani pentru ca acesta să nu-i rețină permisul de conducere conducătorului auto”, a anunțat Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți. În cauză, s-a întocmit dosar pentru infracțiunea de dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Liviu Mirel Petria, agent-șef de poliție în cadrul I.P.J. Mehedinți, a mai ajuns în atenția publică, după ce a primit certificatul de apreciere din partea I.G.P.R. pentru faptul că nu a ezitat să sară în ajutorul semenilor și a salvat o viață. Proaspăt venit în rândurile Poliției Române, polițistul de 38 de ani a fost încadrat în IPJ, din rândurile ISU Mehedinți.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.