Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 16 decembrie 2020. Capricornii se vor lăsa atraşi în mai multe conflicte

Publicat

pe

Berbec

Ar trebui să îți fie ușor să iei decizii astăzi, chiar și cele care îți dau bătăi de cap de obicei. Emoțiile tale sunt la poluri opuse, ceea ce te ajută să simplifici lucrurile un pic. Vei vedea calea cea bună și cea greșită fără mari probleme. Singura problemă ar putea fi cu prietenii care trec prin momente dificile.

Taur

Ar trebui să privești dincolo de trăirile adânci dacă e o criză de timp și dacă ai multe de făcut în prea puțin timp. Pur și simplu nu e timp să îți explorezi sentimentele așa cum ai dori. Dar nu te îngrijora. Odată ce totul se termină, vei avea suficient timp să îți exprimi frustrările și să spui ce ai pe inimă celor care contează.

Gemeni

Este o zi bună să te îngrijești de sănătatea ta. Hainele din dulap nu s-au micșorat, în ciuda a ce vrei tu să crezi. Începe să ții evidența lucrurilor pe care le mănânci în fiecare zi și cât de multe exerciții faci. Vei vedea rapid că sunt schimbări nedureroase pe care le poți face și care te vor ajuta să arăți și să te simți mai bine. Încearcă laptele degresat în cafea. Mergi în loc să conduci.

Rac

Intensitatea emoțională ar putea să îți stea în cale azi, dar este important pentru tine să nu te gândești prea mult la asta. Dacă simți că devii prea sensibil, ține minte că este vorba doar despre modul în care procesezi lucrurile. Cuvintele oamenilor ar putea să îți pară ca un atac la persoană, dar dacă diseci ceea ce spun într-un mod obiectiv, vei vedea că nu există nicio conotație negativă în spusele lor.

Leu

Miercuri, nativii zodiei Leu au toate șansele să găsească un răspuns la o întrebare care nu le dau pace de ceva vreme: unde se duc banii? Ai face bine să găseşti rapid nu numai răspunsul, dar şi o soluţie prin care să remediezi această situaţie. În caz contrar, portofelul tău se va transforma într-o adevărată gaură neagră. În plan sentimental, astăzi este posibil să-ţi găseşti jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

Fecioară

Fecioarele știu exact ce, cui și în ce ordine, au totul pus pe listă în cele mai fine detalii. Cei din jurul tău nu știu asta, așa că tot ce trebuie să faci este să încerci să îi convingi prin a-ţi demonstra punctul de vedere. De aici și posibile conflicte. Poate că cel mai bine ar fi să nu dovedești nimănui nimic. Ziua ta va fi mult mai productivă și mai liniștită.

Balanță

Cel mai bun lucru pe care îl pot face astăzi nativii zodiei Balanţă este să se gândească la ei și la sănătatea lor fizică și psihică. Ia-ți timp pentru a merge la un masaj sau la un salon de înfrumusețare. O idee bună ar fi să faci o baie cu uleiuri esențiale. De asemenea, un sfat prețios al astrelor pentru tine este să încerci să nu te implici în treburile altora.

Scorpion

Miercuri, tot ce vor urmări Scorpionii este propria plăcere. Și nu doar plăcerea spirituală. Chiar de la primele ore ale dimineţii, vei fi dominat pofte culinare nu tocmai sănătoase. Astăzi și mâine reprezintă o mare amenințare pentru silueta ta! Seara, vei fi nevoit iei iei decizii importante și responsabile. De aceea, este recomandat să te gândești bine la toate variantele, înainte de a-ți exprima opinia .

Săgetător

Săgetătorii trebuie să facă un bilanţ al aspectelor care au mers bine sau nu în ultimul timp. Este momentul să tragi linie şi să observi ce ai putea schimba la tine, pentru ca lucrurile să fie mai avantajoase pe viitor. În plus, trebuie să faci o alegere şi când vine vorba despre viaţa amoroasă. Anumite aspecte s-ar putea să nu vă mai satisfacă, iar în acest caz sunt necesare mai multe schimbări.

Capricorn

Capricornii se vor lăsa atraşi în mai multe conflicte în această perioadă. Chiar dacă o să încercaţi să vă menţineţi cumpătul, sunt slabe şanse să şi reuşiţi. Ar fi bine să nu cădeţi totuşi pradă furiei şi să trataţi problema la rece, folosind argumente raţionale. În caz contrar, puteţi pierde un prieten bun.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să înveţe să fie mai secretoşi cu privire la detaliile personale. Nu toate persoanele care par interesate de viaţa voastră sunt şi bine intenţionate. Ar putea fi neplăcut să aflaţi că unele secrete spuse anumitor oameni au ajuns şi la urechile celor care nu trebuiau să afle. Este un moment mai bun doar să ascultaţi, fără să oferiţi la schimb prea multe informaţii preţioase.

Pești

Peştii dau dovadă de curaj şi totul pare că le merge bine. Pe plan profesional vă bucuraţi de recunoaşterea şefilor, iar în viaţa sentimentală aveţi pe cineva cu adevărat special care vă iubeşte. Nativii zodiei au o perioadă bună pentru a se afirma, cu atât mai mult cu cât cei din jur au început să vină la voi pentru a primi îndrumare.

Continue Reading