vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Accident la Ișalnița

Update/ Cele două persoane rănite nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. IPJ Dolj a explicat cum s-a produs accidentul.

„În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca pe DN 6, pe raza localității Ișalnița s-a produs un eveniment rutier.
La fata locului s-au deplasat polițistii care au stabilit că un barbat de 56 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui autoturism la ieșirea dintr- o parcare pe DN 6, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din Craiova, din direcția Filiași către Craiova, intrand in coliziune cu acesta.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Bărbatul a fost sancționat de polițiști cu amendă de 870 de lei conform OUG 195/ 2002 iar că măsura complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.” – IPJ Dolj

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară, în Ișalnița, pe sensul de mers Filiași – Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit ISU Dolj, victimele au fost preluate de SMURD conștiente și cooperante. Ar fi vorba despre un bărbat și o femeie.

În accident au fost implicate două autoturisme. Un șofer ar fi încercat să întoarcă mașina pe linie continuă.

Revenim cu detalii

Politica