vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neversea: Organizatorii au stabilit data celui mai așteptat festival de pe litoral

Organizatorii evenimentului muzical Neversea au anunţat data când va avea loc mult așteptatul festival de pe litoralul românesc! Perioada de desfăşurare a acestuia a fost aleasă de fanii din întreaga lume, scrie News.

„A patra ediţie a festivalului va avea loc în perioada 8 – 11 iulie 2021. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediţiei festivalului de anul viitor. Aceştia au putut vota pe neversea.com data la care îşi doresc să aibă loc festivalul în 2021”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Organizatorii festivalului spun că ediția din 2021 va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța. Aceștia și alți organizatori de evenimente din România s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru menit să identifice toate măsurile necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021, în cele mai sigure condiții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vergil Chițac, primarul Constanței, a declarat că speră ca în scurt timp să avem vaccinul anti COVID-19 pentru ca festivalul să se poată desfășura în condiții cât mai bune. Peste 90% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 şi-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediţii Neversea, scrie libertatea.ro.

Politica