Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Tichete sociale de Crăciun, pentru slătineni

Publicat

pe

Peste 4000 de slătineni se vor bucura în acest an de ajutorul oferit de Primărie, și anume, de tichetele sociale cu care își pot achiziționa diferite produse și alimente.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Primăria Slatina le oferă cetățenilor un mic dar de Crăciun – câte un tichet în valoare de 100 lei/beneficiar. Anul acesta, 4.418 de persoane s-au înscris pe liste pentru a primi acest sprijin, iar din numărul total al cererilor depuse, doar 28 au fost repsinse din diverse motive.

Tichetele sociale vor putea fi utilizate de slătineni pentru achiziţionarea produselor alimentare, produselor de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produselor farmaceutice, articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, se arată într-un comunicat emis de Primăria Slatina. Mai mult, beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, la rubrica ,,Informații de interes public”.

Andreea TIGOIANU

Continue Reading