Cadouri de sărbători, pentru elevii și profesorii din Corabia

Date:

Având în vedere că ne aflăm în spiritul sărbătorilor de iarnă, Primăria din Corabia a pregătit deja cadourile ce urmează să ajungă atât la elevii, cât și la profesorii din oraș. Astfel, 1.700 de pachete cu dulciuri, în valoare de peste 45.000 de lei, vor fi distribuie către preșcolarii, elevii și cadrele didactice din orașul de la Dunăre, potrivit gazetaoltului.ro

,,Pentru că deja a devenit o tradiție de Moș Nicolae, Primăria Corabia și Consiliul Local s-au gândit și în acest an, chiar dacă este pandemie, la preșcolarii și elevii de scoală primară și gimnazială din oraș, pregătind 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, fără TVA”, a precizat Iulică Oane, primarul Corabiei.

Totodată, cadouri vor primi și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal ,,Sf. Elena”, precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia.

Cu ocazia sărbătorilor ce se apropie, primarul Iulică Oane le urează tuturor cetățenilor multă sănătate, fericire și liniște sufletească!

Foto: gazetaoltului.ro

Andreea TIGOIANU

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...