sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 27 de noi infectări și 3 decese cauzate de COVID

Potrivit ultimelor date furnizate de DSP Olt, alte 27 de persoane au fost confirmate pozitiv în urma testării, iar trei olteni au decedat ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2. Trei dintre cazurile noi au fost înregistrate în cadrul SJU Slatina, IPJ Olt, respectiv la o unitate militară din Caracal, câte unul în fiecare instituție. De la începutul pandemiei, 7.463 de olteni au contractat noul coronavirus.

De asemenea, 5.959 de persoane au fost declarate vindecate. Numărul total al testelor efectuate a ajuns la 19.188, iar cel al deceselor provocate de COVID, la 173. Printre cei trei pacienți care au pierdut lupta cu virusul nemilos, în ultimele 24 de ore, se află un bărbat de 83 de ani, internat la Spitalul Municipal Caracal, care suferea și de alte comorbidități – diabet zaharat tip II și afecțini la nivelul inimii, o femeie de 61 de ani care suferea, de asemenea, de diabet zaharat tip II, precum și o altă pacientă de 84 de ani, suferindă de hipertensiune arterială și alte probleme cardiace.

La momentul actual, 175 de olteni se află internați în spitalele suport COVID din județ, dintre care 24 se află la ATI. Totodată, în Olt, 922 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar 1.159 se află în carantină, tot la domiciliu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica