miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Peste 250 de jandarmi vor fi la datorie în minivacanța de Ziua Națională a României

În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinți vor fi  angrenate în misiuni de asigurare si menținere a climatului de ordine publică în aria de competență. Jandarmii vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru verificarea respectării legislației în vigoare în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2, în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniu.

           Luni, 30 noiembrie a.c., jandarmii  și polițiștii vor asigura măsurile de ordine publică si siguranța participantilor la manifestarea religioasă care va avea loc la Biserica ,,Sfântul Andrei” din municipiul Drobeta Turnu Severin. Ținând cont de măsurile stabilite în actualul context epidemiologic, manifestarea se va desfășura cu respectarea regulilor  privind distanțarea fizică și a măsurilor de protectie sanitară.

               Marti, 01 decembrie a.c., începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din Parcul Rozelor se va desfășura un ceremonial militar cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

           Ceremonialul militar se va desfășura fără participarea publicului, în cadru restrâns, în spațiu special delimitat,  în care vor avea acces doar reprezentanții autorităților publice, cu respectarea regulilor privind distanțarea fizică și a măsurilor de protectie individuală.

         Pentru ca evenimentele să se desfășoare în conditii de siguranță, vă recomandăm să respectati indicațiile autorităților și forțelor de ordine și să evitați implicarea în acțiuni care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.   

IJJ Mehedinți-comunicat de presă                       

Politica