joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 noiembrie 2020. Leii sunt puși în situația în care trebuie să facă un compromis

Berbec

Nu poți fi lider tot timpul și este important să înveți când trebuie să faci un pas în spate și să predai controlul cuiva când situația o cere. Azi, asigură-te că știi când să îți prezinți ideile și când să îți muști limba. Sunt la mijloc egouri delicate, dar puternice, implicate și nu vrei să stârnești pe nimeni.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evită orice care seamănă cât de puțin cu o luptă de putere azi. Sunt multe egouri în luptă, iar unele joacă murdar. Chiar dacă te implici doar pentru a liniști lucrurile, vei sfârși prin a te murdări. Abilitatea ta de a împăca oameni este puternică, dar nu trebuie să o folosești de fiecare dată când două persoane se confruntă.

Gemeni

De ce nu te concentrezi pe a îți înțelege emoții și să nu mai încerci să înțelegi de ce altcineva se comportă ciudat? Trebuie să încerci o nouă abordare în legătură cu un prieten aflat în dificultate. Dacă sunt doar bosumflați și cu toane, lasă-i în pace. Problemele lor, deși te preocupă, sunt ale lor să le rezolve.

Rac

Ascultă foarte atent azi pentru că ceva ce spune cineva ar putea să îți fie de mare folos. Fie îți vor da un indiciu important pentru rezolvarea unui mister, fie îți vor oferi ocazia să pornești o conversație cu cineva pe care îți doreai să cunoști mai bine. Când vei începe această conversație, încearcă să apelezi la rațiunea interlocutorului, în locul emoțiilor.

Leu

Sunteţi puşi în situaţia de a face un compromis pentru a evita un conflict de proporţii. Este soluţia cea mai bună şi care vă poate oferi linişte pe termen mediu şi lung. Flexibilitatea şi înţelegerea de care daţi dovadă sunt apreciate de oameni care vă pot ajuta, pe viitor, să trageţi cu bine peste momente mai puţin plăcute.

Fecioară

Dacă o anumită persoană v-a atras atenţia, într-un mod plăcut, ar fi bine să ştiţi că aparenţele pot fi înşelătoare. Ideal ar fi să analizaţi de două ori înainte să luaţi decizia de a vă deschide sufletul. Informaţiile care le oferiţi pe tavă ar putea fi folosite împotriva voastră şi aţi putea ajunge într-o ipostază nedorită. .

Balanță

Nativii Balanţă se dovedesc a fi extrem de generoşi astăzi. Asta indiferent că vorbim de cadouri sau dacă vă rupeţi din timp pentru a asculta problemele altora şi a oferi sfaturi preţioase. Sprijin, respect şi recunoştinţă sunt cuvintele care vă influenţează ziua de astăzi. Iar apropiaţii apreciază energia voastră şi modul în care vă implicaţi pentru a vă asigura că tot mai mulţi oameni au parte de linişte şi bucurie.

Scorpion

Ziua Scorpionilor este însufleţită în special de bârfele de la locul de muncă. Însă aveţi grijă să nu vă judecaţi colegii cu asprime în condiţiile în care există riscul ca şi Scorpionii să ajungă subiecte de bârfă. Un plus de onestitate nu dăunează nimănui, mai ales că, în cele din urmă, se va dovedi că totul se poate transforma într-o dezbatere distractivă.

Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe fapte mari, dar din păcate elanul vă este tăiat de colegii care sunt invidioși pe energia voastră creatoare. Nu vă pierdeți timpul cu astfel de atitudini și, mai ales, nu intrați în contact cu aceștia pentru că tot voi veți suferi. Cel mai bine este să vă concentrați pe atribuțiile voastre, iar munca vă va fi răsplătită.

Capricorn

Nimic nu se compara cu dragostea oferită de familie, iar capricornii prețuiesc clipele alături de cei dragi. Pentru acești nativi, liniștea căminului este o prioritate, mai ales în această perioadă. Poate ar fi bine ca astăzi să vă faceți timp și de cumpărături pentru casă, dar nu plecați de acasă fără o listă clară, altfel veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât vă permiteți.

Vărsător

Astăzi, nativii în Vărsător vor intra în conflicte cu colegii de muncă și cu șefii. Încăpățânarea v-ar putea fi sancționată dacă nu reușiți să lăsați mândria deoparte și să vă concentrați pe treabă și nu pe scandal. Traversați o perioadă dificilă, iar cei apropiați își fac griji. Poate ar fi bine să discutați cu un specialist, să vă luați de pe suflet gândurile negative care nu vă dau pace.

Pești

Se pare că astrele nu sunt de partea peștilor, astăzi. La locul de muncă situația este tensionată, dar nu din cauza voastră, însă veți fi afectați în mod direct. Nici în viața de cuplu lucrurile nu sunt roz. Poate ar trebui să-l lăsați și pe partener să vorbească, iar voi să ascultați cu atenție ce are pe suflet.

Politica