vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rafturile cu hârtie igienică se golesc din nou, pe fondul restricțiilor adoptate de autoritățile americane

Rafturile cu hârtie igienică se golesc din nou, pe fondul restricțiilor adoptate de autoritățile americane, din California până la New York, care determină cumpărătorii să alerge după bunuri esențiale, relatează Reuters, citată de Mediafax.

Începând de vineri după-amiază, 22 de state au impus restricții menite să reducă răspândirea virusului – dând naștere unei noi goane după cumpărături de panică și adoptatea, de către comercianți, a raționalizării unor produse.

Cumpărătorii din mai multe orașe din Statele Unite au declarat pentru Reuters că șervețelele dezinfectante nu se mai găsesc la supermarketuri precum Walmart și Costco, precum și la lanțurile de produse alimentare Albertsons și Vons deținute de Cerberus Capital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un Costco din Vancouver, Washington, nu se mai găsesc hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de curățat, mănuși și conserve de carne.

Vânătoarea de hârtie igienică are loc din nou și în California, unde guvernatorul a ordonat, joi, măsuri de resticție în cea mai mare parte a statului.

Cumpărătorii au spus că hârtia igienică nu se mai găsește la magazinele Costco din Fresno și Los Angeles.

Politica