vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură despre noii jucători ai Craiovei: „Nu-i cunosc din punct de vedere uman!”

Oltenii sunt mega-favoriți înaintea duelului de la Botoșani. Până atunci, noul antrenor trebuie să-și pună la punct relațiile cu jucătorii pe care-i are sub comandă

CSU Craiova pornește cu prima șansă în duelul cu FC Botoșani. Argumentul principal: gazdele au lotul decimat de Covid 19, la antrenamentele din această săptămână participând 7 seniori, în rest juniori.
Totuși, oltenii sunt convinși că va fi extrem de greu contra moldovenilor. Antrenorul Papură a spus: „E un meci dificil, împotriva unei echipe pe care nu am învins-o de multe ori. Trebuie să abordăm meciul cu încredere. Nu contează problemele celor de la Botoșani, nu ne putem considera victorioși înaintea meciului”.
Corneliu Papură a mai zis că el a rămas sub contract cu gruparea olteană și după ce a părăsit banca tehnică, în mai: „Eu nu am plecat de la club, doar că nu am apărut. Lucrurile au mers la fel, eu am încercat să fac lucruri bune. Nu s-a pus problema de negocieri acum, am acceptat să vin pentru că am știut că pot face lucruri bune.
Regăsesc echipa cu jucători noi, pe care încă nu-i cunosc, uman vorbind. Sunt lucruri normale, trebuie să ne adaptăm unii cu alții”, a mai spus Corneliu Papură, la conferința de presă. El a comentat și zvonurile privitoare la venirea lui Rădoi: „Eu sunt aici, nu mă deranjează că se vorbește despre alți antrenori. Eu încerc să fac tot ce depinde de mine pentru a pregăti meciul de la Botoșani. Sperăm să aducem titlul la Craiova, îmi doresc din tot sufletul”.
Meciul FC Botoșani – CSU Craiova este programat sâmbătă, de la ora 19:30, în cadrul etapei 11 din Liga 1. Oltenii sunt pe locul 2 în clasament, după ce au fost devansați de FCSB, în vreme ce adversarii lor sunt pe 11, înregistrând 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri.

Politica