Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 17 noiembrie 2020. Racii au o zi dificilă

Publicat

pe

Berbec  

Ai o energie bună și asta o simt și cei din jurul tău, iar tu poti profita de asta daca ai de  făcut o vânzare sau o negociere. Din punct de vedere al carierei unele lucruri trebuie un pic amânate, dar asta se va dovedi a fi bine pentru tine.

Taur

Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de propria sănătate și să renunțe la gândurile apăsătoare, pe cât posibil. Nu lăsa stresul să își pună amprenta asupra vieții tale. Rezolvă ceea ce este cu putință și renunță la lucrurile pe care nu le poți controla. Vei redescoperi liniștea de care aveai atât de multă nevoie și vei putea privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

Gemenii care se orientează în sfera sentimentală după prejudecăți sau experiențe neplăcute din trecut sunt sfătuiți să încerce o altă abordare. Nu toate persoanele sunt la fel și nu este exclus ca aceste gânduri să te îndepărteze treptat de partener. Orice relație de succes presupune încredere deplină, nu frica ascunsă a unui posibil sfârșit dureros.

Rac

Racii au o zi dificilă și au nevoie de toate resursele pentru a o încheia într-o notă pozitivă. Ceea ce cred ei că s-ar potrivi într-o anumită situație nu e neapărat ceea ce trebuie, iar asta va duce la discuții interminabile cu cei din jur. Nu e motiv de panică.

Leu

Nu toți sunt la fel de buni prieteni așa cum sunt Leii. Arta prieteniei este greu de stăpânit pentru unii oameni, așa că trebuie să ai răbdare cu cei care nu știu întotdeauna să acționeze. Fii îngăduitor cu uitucii care îți încurcă programul. Vorbește-le despre respectarea angajamentelor și dă-le o șansă să-și îndrepte comportamentul.

Fecioară

Fii puțin mai îngăduitor cu tine astăzi, cu banii și cu energia ta. Fă-ți timp pentru a sta lângă oamenii pe care îi iubești. Cumpără-i un cadou unei persoane speciale din viața ta. Ajută un străin. Ai multe lucruri de oferit și asta te va face să te simți norocos. Învață să investești în tine și rămâi concentrat pe croirea unui drum în viață.

Balanță

Las-o pe cealaltă persoană din relația ta să ia conducerea pentru o vreme, în timp ce tu te gândeşti ce este de făcut. Este timpul să vă dați înapoi și să decideţi modul în care veți ajunge acolo unde trebuie să mergeți. Relațiile sunt legate de echilibrarea puterii, așa că echilibrul este extrem de important în acest moment.

Scorpion

Emoția pe care o simte Scorpionul pentru ceva din sufletul său face foarte dificilă exercitarea oricărei răbdări, dar nu va exista nicio modalitate de a accelera luarea unei decizii importante. Până atunci, trebuie să te ții ocupat. Şi pentru Scorpion răbdarea este un element important astăzi.

Săgetător

Mizezi pe capacitatea ta de a ţinti problemele exact în miezul lor, totuşi ai câteva probleme în a comunica aceste probleme persoanelor care pot face ceva în aceste situaţii. Eşti foarte bun în a depista cu exactitate erorile, însă este nevoie de curaj să vorbești cu cineva care te poate ajuta. Având în vedere interesul tău romantic în acea persoană, s-ar putea să împuşti doi iepuri dintr-o lovitură.

Capricorn

Curiozitatea te caracterizează, astfel că te interesezi și cauți soluții pentru problemele tuturor celor apropiaţi. Este ca și cum ai alerga să faci cât mai multe fapte bune înainte de sărbători. Ai grijă, însă, nu trebuie să exagerezi cu efortul depus. Oboseala accentuată te-au putea costa și chiar există pericolul să-ți fie pusă sănătatea în perciol.

Vărsător

Pentru Vărsători este cel mai bun moment în care să mediteze asupra trecutului, prezentului și, mai ales, asupra viitorului. Ai învățat lecții importante, așa că ideal ar fi să elimini din viaţa ta tot ce consideri nociv. Încearcă să acorzi mai multă atenție lucrurilor și persoanelor care îți aduc fericire. Nu apleca urechea în stânga sau în dreapta.

Pești

Peștii au tendinţa să se precipite și există riscul luării unor decizii pripite. Nu te stresa aiurea pentru probleme pe care oricum nu ai cum să le controlezi. Apele se liniștesc în a doua parte a zilei, când o veste neaşteptată te aduce cu picioarele pe pământ. În plan sentimental, astăzi există șansa să te întâlnești cu persoana pe care o aștepți de foarte multă vreme.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.