sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Focarul de COVID-19 de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Târgu Cărbuneşti al DGASPC, stins

Focarul de COVID-19 de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Târgu Cărbuneşti al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a fost stins, toţi beneficiarii şi angajaţii unităţii care au fost testaţi pozitiv ieşind, vineri, din izolare şi reluându-şi activitatea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Minodora Sucea, la începutul lunii, 12 angajaţi şi 25 de beneficiari de la acest centru au fost testaţi pozitiv, toţi fiind asimptomatici.

În continuare, se efectuează săptămânal aproximativ 600-700 de teste, atât în rândul angajaţilor, cât şi al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 13 noiembrie vă comunicăm situaţia la zi a testărilor: în centrele rezidenţiale pentru adulţi din subordinea DGASPC Gorj au ieşit 6 rezultate pozitive în rândul angajaţilor şi 2 în rândul beneficiarilor. În centrele rezidenţiale pentru copii din subordinea DGASPC Gorj, în rândul angajaţilor sunt 15 rezultate pozitive şi 6 în rândul beneficiarilor. Precizăm că toţi angajaţii şi beneficiarii testaţi pozitiv sunt asimptomatici la momentul actual. Activitatea la nivelul centrelor rezidenţiale din subordinea DGASPC Gorj se desfăşoară în parametri normali, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie prevăzute de legislaţia în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2”, a menţionat Minodora Sucea, citată de Agerpres.

Politica