vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 noiembrie 2020. Câștiguri mari pentru cei din zodia Capricorn

Berbec

Unele lucruri trebuie lăsate așa cum sunt sau acolo unde sunt. Ele fac parte din ordinea naturală a firii și nu depind de voi, pe de alta parte un moment bun pentru căutare de informații și aplicare a ceea ce ați învățat până acum.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor afla că propria fericire este strâns legată de fericirea celor din jur. Dacă simți că o persoană dragă se confruntă cu probleme, însă refuză să comunice, cel mai probabil ai dreptate. Instinctul îți spune ceva și trage un semnal de alarmă, chiar dacă ochii trec cu vederea. Încearcă să faci primul pas și să stabilești o punte între voi doi.

Gemeni

Aveți grijă de dietă voastră și de cum vă aranjați treburile,  pentru că aceste ocupații mici și mărunte va pot epuiza. Sunteți realistici, de aceea nu e un moment bun pentru a-ți asuma un risc.

Rac

Racii redescoperă noi hobby-uri, pe care în trecut le practicau cu multă plăcere. Agitați din fire și extrem de emotivi, aceste activități au rolul de a regla avalanșa de gânduri și sentimente, așa că ar fi bine să le iei în serios. Cei mai îndrăzneți chiar ar putea să pornească o mică afacere, pe cont propriu.

Leu

Te sensibilizează problemele altor oameni. Empatia de care dai dovadă este puternică, iar gândurile tale ar putea fi distrase de îngrijorare. Nu e un sentiment confortabil, iar acest nivel de compasiune pentru ceilalți s-ar putea să-ți facă rău pe termen lung.

Fecioara

În anumite decizii vă puteți răzgândi deoarece nu considerați că vă mai reprezintă. Casa a 8-a e a renașterii, a păsării Phoenix și asta vă face mai puternici să ieșiți din orice încercare.

Balanță

E o zi bună pentru liniște și fericire, pe cât posibil. Venus vă influențează direct casă dragostei și a relației de cuplu, iar aici puteți găși soluții bune alături de persoană iubită. Eliberează-te de tensiune și pune un zâmbet pe fața ta. După-amiază sărbătorești în familie.

Scorpion

Contactul cu oamenii din jur sau cu clienții poate fi îmbunătățit, iar pe acest aspect nu ar strica să lucrați, dacă vă doriți câștiguri semnificative în următoarea perioadă. Ai face bine să îți reduci ambițiile și să lași lucrurile să își urmeze cursul firesc. 

Săgetător

Astăzi, munca în echipă este cheia succesului pentru nativii zodiei Săgetător. Atât la serviciu, dar şi în viaţa personală, colaborarea te va ajuta să obţii ceea ce îți dorești. Pentru Săgetătorii care nu şi-au găsit încă jumătatea, horoscopul recomandă să fii puțin mai curajos în relaţia cu persoana specială pe care ai pus ochii de ceva vreme. 

Capricorn

A-i ajuta pe cei în nevoie este parte din cine sunteți și vă bucură să vedeți că cineva vă apreciază efortul. Dar din dar se face rai, nu uitați. Proiectele de la distanță pot să vă aducă câștiguri. Seara, un prieten foarte bun cu care ai rupt legătura de ceva vreme te va căuta pentru a-ți cere ajutorul. Astrele îți recomandă să nu-l refuzi, fii disponibil pentru el.

Vărsător

Vărsătorii sunt în mare formă. Ești dispus să faci tot felul de lucruri, spre uimirea celor care te cunosc şi care nu s-ar fi aşteptat să începi săptămâna în forță. Obții tot ce-ți dorești, iar aprecierea din partea șefilor va fi cireașa de pe tort. Astrele îți recomandă, însă, să nu exagerezi pentru că seara s-ar putea te prindă cu garda jos, din cauza oboselii.

Pești

Peștii vor trece foarte uşor peste ziua de luni. Munca la serviciu te va ţine ocupat şi nici nu-ți vei da seama când a trecut timpul. Dacă în plan profesional, totul merge strună, în plan personal va fi o zi care-ți va lăsa un gust amar. O discuție aprinsă cu partenerul de viață îți va provoca stres și tristeţe.

Politica